(Во живо) Изјава за медиуми на шефот на ОДИХР за набљудување на локалните избори

 Изјава за медиуми на шефот на Mисијата на ОДИХР за набљудување на локалните избори во Северна Македонија, Тана де Зулуета, која ќе го посети избирачкото место бр. 2805 на општина Центар.

 

Можеби ќе ве интересира
Close
Back to top button
Close