Во живо:Изјави на премиерите Ковачевски и Брнабиќ

 

Изјави на премиерите на Северна Македонија и Србија, Димитар Ковачевски и Ана Брнабиќ на Регионалниот самит во организација на Македонија 2025.

Back to top button
Close