(Во живо) Изјави на премиерот Ковачевски и сенаторот Марфи

Претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Димитар Ковачевски заедно со американскиот сенатор, Крис Марфи ќе дадат изјави за медиуми.

Проследете ја во живо:

 

 

 

 

 

Back to top button
Close