(Во Живо) Изјави по седницата на СБ

Изјави по седницата на Советот за безбедност, на која се расправаше за  актуелната состојба со пандемијата на Ковид-19 и за мерките и активностите на надлежните институции.

https://www.facebook.com/SPendarovski/videos/3628740993831094/

Back to top button
Close