Во живо: Комеморативен концерт по повод 80 години од Холокаустот на македонските Евреи

Комеморативен концерт по повод 80-годишнината од Холокаустот на македонските Евреи на кој ќе се обрати претседателот на Владата Димитар Ковачевски.

Back to top button
Close