(Во Живо) Македонија Свеченост во Пелинце, обраќање на претседателот Пендаровски

 

На чествувањето во Меморијалниот центар „АСНОМ“ во Пелинце  во тек е  обраќање на  претседателот на државата Стево Пендаровски,

 

Back to top button
Close