(Во живо) Обраќање на премиерот Ковачевски на Генералната дебата на ООН во Њујорк

Проследете го обраќањето на премиерот Димитар Ковачевски на Генералната дебата на 77-то Генерално собрание на Обединетите Нации во Њујорк (САД). Тема на годинешната генерална дебата е „Tрансформативни решенија на испреплетени предизвици“

Back to top button
Close