(ВО ЖИВО) Обраќање на претседателот Пендаровски

(ВО ЖИВО) Обраќање на претседателот Пендаровски

Во живо – Обраќање до јавноста на македонскиот Претседател Стево Пендаровски, во врска со состојбата на корона кризата, вонредната состојба и парламентарните избори.

Radio Slobodna Evropa na Makedonski 发布于 2020年6月12日周五

Back to top button
Close