(Во живо)Обраќање на Заев во Прилеп

 Обраќање на претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Зоран Заев на свеченоста по повод „80 години од Денот на народното востание, 11 Октомври“ на плоштадот „Методија Андонов – Ченто“ во Прилеп.

На настанот ќе се обратат и градоначалникот на Прилеп, Илија Јовановски и претседателот на Главниот одбор на Сојузот на Борците, Никола Стојановски.

Back to top button
Close