Во живо од протестот на ВМРО-ДПМНЕ

Во живо од протестот на ВМРО-ДПМНЕ

Протестот денеска е закажан за попладнево во 18:30 часот.

Истиот ќе започне од пред Министерството за правда, а ќе заврши пред Основниот суд 1.

Back to top button
Close