(ВО ЖИВО) Отворање на клубот „Никола Вапцаров“ во Благоевград

Следете го во живо отварањето на Македонскиот културен центар „Никола Вапцаров“ во Благоевград, соседна Бугарија.

На настанот има протест на бугарски граѓани а засилено е и полициското присуство во овој град, кој со провокации ги дочека претставниците од Македонија

Back to top button
Close