(Во живо) Премиерот Ковачевски на Економскиот форум во организација на „Finance Think“

 

 

Разговорот со премиерот Ковачевски за актуелните економски теми кој ќе го води Благица Петрески, извршна директорка на „Finance Think“.

 

 

 

 

На Економскиот форум на панел сесиите учествуваат и министерот за финансии Фатмир Бесими, заменик-претседателот на Владата за европски прашања Бојан Маричиќ, гувернерката Анита Ангеловска Бежоска, како и останати претставници од домашни и меѓународни институции.

Back to top button
Close