(во живо) Прес-конференција на актуелниот и идниот претседавач на ПСЈИЕ

 

Заедничка прес-конференција на актуелниот и идниот Претседавач на Процесот на соработка во Југоисточна Европа (ПСЈИЕ).

Back to top button
Close