(ВО ЖИВО) Прес-конференција на Гордана Силјановска-Давкова

 

Во живо прес-конференцијата на претседателскиот кандидат на ВМРО-ДПМНЕ Гордана Силјановска-Давкова

 

 

 

 

Back to top button
Close