ВО ЖИВО: Прес-конференција на Христијан Мицкоски

Прес-конференција на Христијан Мицкоски

https://www.facebook.com/watch/live/?v=884710018715959

https://www.facebook.com/MickoskiHristijan/videos/585200952407768/?vh=e&d=n

Прес-конференција, 14.06.2020

Прес-конференција, 14.06.2020

Hristijan Mickoski 发布于 2020年6月14日周日

Back to top button
Close