(ВО ЖИВО) Прес-конференција на Христијан Мицкоски

 Прес-конференција на лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски.

Прес-конференција на лидерот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски

Posted by MИА.mk on Четврток, 13 август 2020

Back to top button
Close