(ВО ЖИВО) Прес-конференција на лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски

Следете ја во живо прес-конференцијата на лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски

 

Back to top button
Close