ВО ЖИВО: Прес-конференција на лидерот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски

Следете ја во живо прес конференцијата на лидерот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски

Прес-конференција на лидерот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски

MИА.mk 发布于 2020年7月16日周四

Back to top button
Close