Во живо прес-конференција на министерот за внатрешни работи, Оливер Спасовски

 

Прес-конференција на  министерот за внатрешни работи, Оливер Спасовски. Тема на пресс-конференцијата  е  денешната  Голема акција на МВР: во која беа уапсени фалсификатори на лични документи. Досега се уапсени десетина полициски службеници кои биле дел од ланец за фалсификување на патни исправи и лични документи

 

Back to top button
Close