(ВО ЖИВО) Прес-конференција на министерот за здравство Венко Филипче и директорката на Клиниката за инфективни болести и фебрилни состојби Милена Стевановиќ

Прес-конференција на министерот за здравство Венко Филипче и директорката на Клиниката за инфективни болести и фебрилни состојби Милена Стевановиќ

 

 

Back to top button
Close