(Во живо) Прес-конференција на портпаролите на Владата, Душко Арсовски и Муамет Хоџа

Прес-конференција на портпаролите на Владата, Душко Арсовски и Муамет Хоџа.

 

 

 

 

 

Back to top button
Close