(ВО ЖИВО) Прес-конференција на премиерите Ковачевски и Петков

Прес-конференција на премиерите на Република Северна Македонија и на Република Бугарија Димитар Ковачевски и Кирил Петков по меѓувладината седница во Софија.

Back to top button
Close