(ВО ЖИВО) Прес-конференција на премиерот на Северна Македонија Зоран Заев и премиерот на Косово Албин Курти”

Прес-конференција на премиерот на Северна Македонија Зоран Заев и премиерот на Косово Албин Курти

Back to top button
Close