(Во живо) Прес-конференција на премиерот Заев и економските ресори

 

Пресс-конференција на премиерот Зоран Заев и министерот за финансии Фатмир Бесими во врска со збирниот ефект  од четирите пакет мерки, реализација на буџетот, информација за тековните економски движења, како и за очекувањата за оваа економска година.

На пресс- конференцијата за новинарски прашања ќе бидат присутнии Фатмир Битиќи, заменик претседател на Владата задолжен за економски прашања, координација со економските ресори и инвестиции, Крешник Бектеши, министер за економија и Кире Наумов, генерален извршен директор на Развојната банка

 

Back to top button
Close