(ВО ЖИВО) Прес-конференција на премиерот Заев, министерот Маричиќ и судијата Нанев

Прес конференција на претседателот на Владата на Северна Македонија Зоран Заев, министерот за правда Бојан Маричиќ и претседателот на Основниот суд во Кавадарци Лазар Нанев.

 

Back to top button
Close