(ВО ЖИВО) Прес-конференција на претседателот Пендаровски со претседателката на Словачка, Зузана Чапутова

Прес-конференција на претседателот Пендаровски со претседателката на Словачка, Зузана Чапутова

 

Back to top button
Close