(Во живо )Прес-конференција на СОНК


Прес-конференција на претседателот на Самостојниот синдикат за образование, наука и култура (СОНК) Јаким Неделков, на која присуствува директорката на Европската конфедерација на синдикатите за образование, Сусан Флокен.

Back to top button
Close