(Во живо) Прес-конференција на СОНК

Прес-конференција на претседателот на Синдикатот за образование, наука и култура (СОНК) Јаким Неделков за одлуката на Советот на СОНК врз основа на изјаснувањата на синдикалните органзиации за предлогот на Владата.

Back to top button
Close