(ВО ЖИВО) Прес-конференција на вицепремиерот Маричиќ и српската министерка за евроинтеграции, Тања Мишчевиќ

Во тек е заедничка прес-конференција ќе одржат заменик претседателот на Владата задолжен за европски прашања, Бојан Маричиќ и министерката за евроинтеграции во Владата на Република Србија, Тања Мишчевиќ.

Back to top button
Close