(ВО ЖИВО) Прес-конференција на Зоран Заев

Прес-конференција на Зоран Заев

🔴[Во живо:] Прес-конференција на претседателот на СДСМ, Зоран Заев.

🔴[Во живо:] Прес-конференција на претседателот на СДСМ, Зоран Заев.

Zoran Zaev 发布于 2020年6月1日周一

 

Back to top button
Close