ВО ЖИВО: Прес на Филипче и Адеми за наставата во време на корона

Денеска, 18.08.2020 година (вторник) со почеток во 15:00 часот, заедничка прес-конференција ќе одржат министерот за здравство, доц. д-р Венко Филипче и министерот за образование и наука Арбер Адеми.

Акредитираните новинари за онлајн видео вклучување ќе имаат можност за учество на прес-конференцијата во живо.

Back to top button
Close