(ВО ЖИВО) Прес на министерот Филипче, Караџовски и Зибери

Прес-конференција на министерот за здравство, Филипче, претседателот на Комисијата за заразни болести, Караџовски и директорот на Центарот за јавно здравје – Скопје, Зибери

 

Back to top button
Close