(ВО ЖИВО )Прес на премиерот Ковачевски и министерот за надворешни работи Османи

Во тек е  прес-конфренција на премиерот Димитар Ковачевски и министерот за надворешни работи, Бујар Османи.

Темата на прес-конференцијата е Презентирање на усвоениот План за активности во рамки на Стратешкиот дијалог меѓу Северна Македонија и САД.

Back to top button
Close