(ВО ЖИВО) Прес на СДСМ – нови информации за Арсовска

Во седиштето на СДСМ во тек е прес-конференција на Славјанка Петровска, пратеничка на СДСМ.

Прес-конференцијата е во врска со нови факти за кандидатката за градоначалник на Град Скопје , Данела Арсовска.

 

Back to top button
Close