(ВО ЖИВО) Прес на Шилегов за Универзална сала

 

Прес на Шилегов за Универзална сала

Брифинг со новинари на тема „Универзална сала“

Пренос во живо од брифинг со новинари на тема „Универзална сала“

Град Скопје 发布于 2020年7月29日周三

Back to top button
Close