(Во живо) Презентација на 22.издание од серијата извештаи за економската состојба во земјите од Западен Балкан

Светска банка организира презентација на 22. издание од серијата на извештаи за економската состојба во земјите од Западен Балкан (Албанија, Босна и Херцеговина, Косово, Северна Македонија, Црна Гора, Србија).

Back to top button
Close