Во Живо: Протестен марш на коалицијата Алијанса за Албанците и Алтернатива

Kоалицијата Алијанса-Алтернатива денеска одржува демонстративен марш во знак на револт за изборниот ден и пребројувањето на гласовите од предвремените парламентарни избори.

Маршот започна во 19 часот од паркот Чаир во Скопје, потоа ќе треба да помине пред Влада и планирано е да заврши пред канцелариите на делегацијата на Европската унија.

Маршот започна во 19 часот од паркот Чаир во Скопје, потоа ќе треба да помине пред Влада и планирано е да заврши пред канцелариите на делегацијата на Европската унија.

 

 

LIVE/ Protesta e Aleancës dhe Alternativës kundër vjedhjes së votave

Lajm TV 发布于 2020年7月27日周一

 

 

 

 

Back to top button
Close