Во живо : Во Белград демонстрантите се обидуваат да влезат во српското собрание

 

 

Демонстрантите во Белград во моментов ја пробија заштитната ограда пред објектот и почнаа да влегуваат во зградата на српското собрание. полицијата засега не реагира на упадот. Распоредените полициски сили само се прераспоредуваат

Dešavanja ispred Skupštine

Srbija Danas 发布于 2020年7月10日周五

 

 

 

 

Можеби ќе ве интересира
Close
Back to top button
Close