(Во живо) Воведна сесија на високо ниво „Што после војната во Украина” на Преспа форумот за дијалог

 Официјална воведна сесија на високо ниво „Што после војната во Украина” на дводневната меѓународна конференција Преспа форум за дијалог, што се одржува во организација на Министерството за надворешни работи.

 

Можеби ќе ве интересира
Close
Back to top button
Close