Во живо: Заедничка литургија на СПЦ и МПЦ-ОА во храмот „Свети Сава“ во Белград

Во храмот „Свети Сава” во Белград се одржува заедничката литургија на СПЦ и МПЦ-ОА, со која сослужуваат архиепископот охридски и македонски Стефан и српскиот патријарх Порфириј.

Back to top button
Close