Водата носи автомобили по улиците во Шпанија  

Поплави има во провинцијата Хуелва во Шпанија, каде итните служби во Андалузија регистрирале повеќе од 600 инциденти.

На социјалните мрежи се појавија видеа кои прикажуваат како водата носи автомобили.

Вчера наврнале повеќе од 100 сантиметри дожд на метар квадратен – и сето тоа во период од 12 часа.

Back to top button
Close