„Водовод и канализација” утре ќе работи само прва смена

– ЈП „Водовод и канализација” – Скопје соопшти дека утре, 28 август, поради празникот Успение на Пресвета Богородица шалтерите за наплата во нивната дирекција ќе работат само прва смена, од 7:30 до 15:30 часот.

Како што посочуваат од претпријатието, за секоја дополнителна информација, согласно потребите, граѓаните да ги контактираат на 02/3073 010, [email protected], https://www.facebook.com/jpvodovod.skopje/.

-За секоја информација информирајте се на www.vodovod-skopje.com.mk и пристапете до сите електронски сервиси преку e.vodovod-skopje.com.mk или мобилната апликација достапна за Android и IOS, соопштија од  ЈП „Водовод и канализација”.

Back to top button
Close