Возило на Народен правобранител украдено од механичарска работилница

Б.Ш. (32) од с. Ласкарци пријавил дека во период од 12.06.2022 до 14.06.2022 било украдено патничко возило.

Возилото „Лада нива“ било одземено од механичарската работилница на локален пат Тетово – Скопје, а истото е сопственост на институција Народен правобранител.

Се преземаат мерки за расчистување на случајот

Back to top button
Close