(Вознемирувачка фотографија )Гумен куршум погодил тинејџерката во лице, Ким Кардашијан сака да ѝ го плати лекувањето

На протест во  Кентаки поради убиството на Џорџ Флојд, системскиот расизам, полициската бруталност, тинејџерката Шанин Шарајс била погодена со гумен куршум во лицето додека го снимала протестот.

Ким Кардашијан Вест (39) вознемирена од настаните и од тоа што и се лсучило на Шанин, ги замолила следбеници на истаграм да ѝ помогнат да ја пронајдат тинејџерката, бидејќи сака да стапи во контакт со неа. Ким понудила да ги финансира медицинските зафати на Шанин.

Back to top button
Close