ВОЗНЕМИРУВАЧКО ВИДЕО: Врсничка тепа 12-годишно девојче

На социјалните мрежи се појави вознемирувачко видео на кое девојче од Велес е жртва на напад од нејзина врсничкa.

Додека 12-годишното девојче низ солзи моли за помош од својата мајка по телефон, нејзината врсничка ја кубе и ја удира сѐ додека не се појават возрасни минувачи кои се вмешуваат да ја спасат.

 

Останатите девојчиња кои го следат целиот настан во близина наместо да ѝ помогнат го снимаат целиот настан и се смеат.

Back to top button
Close