За неносење маски санкционирани 549 граѓани

Во текот на изминатото деноноќие сакционирани се 549 граѓани за неносење лична заштита на лице.

Министерството за внатрешни работи апелира до граѓаните да ги почитуваат мерките и протоколите донесени од Владата со цел справување на пандемијата со ковид-19.

Back to top button
Close