За „Онишченко“ реферирањето во Собранието и во Владата ќе го доврши новиот директор на АНБ

Новиот директор на Агенцијата за национална безбедност (АНБ), Зарко Милошевски ќе продолжи онаму каде што застана неговиот претходник Виктор Димовски, во врска со истрагата за пропустот на Агенцијата во случајот „Онишченко“, како и со реферирањето за резултатите од неа пред надлежната собраниска комисија и пред Владата.

Back to top button
Close