За првпат дојава за бомба и во медиуми, на „удар“ Канал 5, Телма, Сител

Дојава со закана за поставени бомби на локации во Скопје стигнаа на електронската адреса на повеќе институции, меѓу кои и во претседателската палата, трговски центри, медиуми…

Од МВР велат дека веднаш по добиените пријави, од полициски службеници се преземени мерки и во тек се антитерористички проверки.

За првпат дојава за бомба има и во медиум, поточно во телевизијата Канал 5, Сител, Телма…

Back to top button
Close