Заев до Мицковски- Нокна мора сум ви ама ке ме гледате уште

Вие и на говорите и на изборните спотови, севи е со моето име, му реплицираше Заев на Мицковски.Во сонот сум ви ноќна мора, веројатно. Зоран Заев ќе го гледате уште 4 години. Зоран Заев ќе ја добие одговорноста од нашиот народ и ќе продолжи да работи за нашиот народ. Се надевам дека ВМРО-ДПМНЕ со европски лидер некогаш ќе поддржи вакви процеси како што е ветингот – рече Заев.Јас сум претседател на партијата и вие не сте ми ноќна мора. Се надевам дека ќе ве гледам и во иднина, но во едно друго место каде што ќе мора да ја докажувате вашата невиност –врати Мицковски.

 

Back to top button
Close