Заев на ФБ: Околу 115 илјади граѓани ќе добијат ваучер за домашен туризам

Граѓаните кои ги исполнуваат условите, на својата електронска пошта ќе добијат QR код во вредност од 6.000 денари и упатство за користење.

– Да го зајакнеме домашниот туризам, да летуваме дома, напиша Заев.

Back to top button
Close